Menu

The Lazy Man's Guide To Beard Oil

Pedro Antunes har bland de snabbaste händer i barberbiz. Han brukade flyga stat till stat för att tävla i regionala "Fastest Fade" -tävlingar, och han vanligtvis vann ; hans dokument var 4 rensade kupoler i under 15 minuter . Han replikerade dessa tempo -områden vid butiken varje gång för många promenad -ins skulle presentera upp samtidigt . Antunes beryktade landade honom mer än förgylld hårdvara: Han har nu gemensam kändis köpare tillsammans med Rick Ross och DJ Khaled - två killar vars skötsel spel är lika praktiskt som firat som deras musikaliska prestationer. Så, vad betyder det innebär att vara en frisör för den form av superstjärna? Många resa . Antunes följer Ross och Khaled till Grammys, magazine skjuter (som Khaleds senaste GQ-berättelsen) och crimson matta events , för att trimma dem upp och behåll deras skägg, blekningar och line-ups digicam - förberedd. Eftersom tempo omgångar är hans specialitet, kastade vi Antunes några grooming fastballs för att få hans förslag, metoder och produkt rekommendationer i skägg-och-hår miljö. GQ: Vad är det största misstaget som killar gör när växer ett skägg? Antunes: Att inte ha uthållighet att låta deras skägg blomstra.

Massor av killar behöver för att klippa sina skägg eftersom de säger det får kliande eller så är det inte växer i ordentligt, dock det är endast a avsnitt i tillväxten processen . Du måste först växa ditt skägg för inte mindre än tre veckor för att se dess fulla potential. Så länge du kamar av ditt skägg, förutom tvätt och kondition det, då önskar balsam eller skäggoljor? Antunes: Jag använder inte Skäggbalsam på mig själv eller andra, eftersom det lämnar rester i skägget. Personligen gillar jag skäggoljor bättre , särskilt som ett resultat av de avgår en trevlig glans och de återfuktar vid samma . En annan fördel är att Skäggolja behåller dina porer och hud och hårsäckar hydratiserade. GQ: Det finns ganska mycket som går in i skulpturen av ett skägg, inklusive rakning av kinden och halsen. Vilka är dina favorit skäggskulpturprodukter - rakkniv, blad, grädde, publicera -rakning och klippare? Antunes: Jag har använt för mycket av olika varumärken dock Jag gynna Parkers säkerhet rakkniv. De är billiga dock, extra viktigt, de är viktade fint och hållbara tillräckligt till erbjuda en stor rakning, varje gång. Mina favorit blad är Wilkinson Sword basic dubbelkant säkerhet rakknivar, eftersom de ger mig min önskade titta i det primära försöket , och inte hoppa över hårstrån som ett antal olika blad på marknaden. När jag formar upp skägg gillar jag att använda Pacinos rakgel. Det fuktar porerna och huden för en ren rakning medan ger den en modern kylning effekt . Min favorit skäggtrimmer är BaByliss Pro trådlöst guld FX Skeleton Outliner. Skala, vikt, balans , och skärpan hos spår så snart bladet har justerats är great . GQ: Hur ofta borde killar rengöra upp sina skägg och hårklipp? Antunes: killar måste vara preparerade varje vecka basis för att underhålla detsamma rena utseendet , särskilt med dessa snävare, trendiga frisyrer. De utvecklas igen så snabbt ! Du kan hoppa över frisyren i en vecka dock positivt behöver för att upprätthålla ditt skägg varje vecka basis .

Detta modell är välkänt för sina unika skäggoljor och balsam som har flexibiliteten att mjukgöra skäggen och få det som vill robust. Denna produkt består av oljor (som argan, sojabönor, grapeseed, jojoba, solros, avokado och hampa), kakaosmör, bivax, vitamin E, sheasmör, aloe vera. Tillverkad av en klassisk italiensk apotek modell denna lätta, doftande balsam ger en svalande stickning, som är liknar dess aftershave products . Det kommer förmedla till dig påminnelser om yngre år, före tiderna av tung man i ditt ansikte. Den har en sammansättning av bensylalkohol, glycerol, eukalyptusolja, dioctyleter och mentol. Här är

Go Back

Comment

Blog Search

Blog Archive

Comments

There are currently no blog comments.